Διατροφή

Με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές του ΕΦΕΤ & ISO 9001

Στην  Centaurea Seniors Care η διατροφή των ενοίκων βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας.
Τρία πλήρη, υγιεινά, ολόφρεσκα και απολαυστικά γεύματα φτιαγμένα με αυθεντικές πρώτες ύλες ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των ενοίκων.

Την διατροφή και το διαιτολόγιο έχει αναλάβει το Attika catering, μία πιστοποιημένη μονάδα τροφοδοσίας catering η οποία ελέγχεται τακτικά και πληρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές του ΕΦΕΤ & ISO 22000. Το μενού περιλαμβάνει  και ειδικό διαιτολόγιο για περιπτώσεις με ιδιαίτερο ιατρικό ιστορικό (διαβητικοί, ελκοπαθείς κ.α.).

Συνολικά οι ένοικοι απολαμβάνουν 3 γεύματα την ημέρα, το πρωϊνό, το μεσημεριανό, και το βραδινό. Όλα τα γεύματα είναι φρεσκομαγειρεμένα με συνταγές από το σεφ της με αγνές, ντόπιες πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας και παρθένο ελαιόλαδο της περιοχής, που από μόνο του αποτελεί ένα συγκριτικό πλεονέκτημα!

Οι ένοικοι παίρνουν τα γεύματά τους στη φωτεινή τραπεζαρία με τις μεγάλες τζαμαρίες σε ευχάριστο κλίμα, ή αν το επιθυμούν, μπορούν να γευματίσουν στα δωμάτιά τους και πάντα έχουν τα περιθώρια μιας εναλλακτικής λύσης αν κάτι δεν τους αρέσει.

Οι τραπεζοκόμοι, οι νοσηλεύτριες και το υπόλοιπο προσωπικό επαγρυπνούν και είναι πρόθυμοι να συνδράμουν όσους από τους ενοίκους χρειάζονται βοήθεια κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

Centaurea Senior Care Athens

Λ. Λιοσίων & Σεραφη 60 - 104 45
Αθήνα - Αττική

Centaurea Senior Care Marousi

Πεντέλης 38 - 151 26,
Μαρούσι, Αττική

Επισκεπτήριο

10:00-14:00 & 17:00-20:00